Rock ’n roll in de polder

20 maart 2021

Onze bassist en zanger Willem Schoone krijgt een biografie! Het boek heet Rock ’n roll in de polder. Het is geschreven door Oud-journalist van het Noordhollands Dagblad Leo van Gelderen.

Willem heeft een stevig rockleven geleid. Hij speelde in zijn leven ’overal en nergens’ in Noord-Holland en ver daarbuiten. Vooral als bassist van de legendarische band Shoreline, maar ook met heel veel andere bands: Willem is overal geweest. De 75-jarige bassist uit Petten mikt met zijn memoires vooral op het Noord-Hollandse publiek. In de derde week van mei 2021 zal het boek over het leven  van Willem verschijnen.

Ook heeft Willem een eigen CD opgenomen en presenteert deze samen met het boek. Hij heeft met vele andere artiesten de liedjes opgenomen waaronder zijn eigen dochter Loretta Schoone. Op deze CD staan zowel bekende cover nummers en een eigen gemaakte nummer! Om de week startend vanaf aankomende zaterdag gaat Willem een nummer online zetten op Spotify, iTunes, Apple Music en Deezer. Dus hou deze kanalen goed in de gaten!

Facebook: Facebook bericht
Spotify: Spotify artiest pagina
Willem: Zijn eigen herten pagina
Leeest: Leeest voorverkoop

Rock ’n roll in de polder

Delen op social media

tech & design: MNP Developer