De Herten

Wat begon in 2001 als een eenmalig optreden werd geleid tot de vorming van de jaren 60 band. Met de door Henk Geels verzonnen naam: De Hijgende Herten. De eerste leden van de band waren Guus Bos (gitarist en zanger), Eric Bos (pianist), Willem Schoone (bassist en zanger), Ger Kruijer (drum er en zanger) en Dick Remelink (saxofonist). Een aantal jaren later kwam Robin de Ruiter (gitarist en zanger) erbij. In 2011 ging Eric Bos uit de groep en kwam Ivan Schilder (pianist, gitarist en zanger) erbij. En voor een lange tijd vormde deze leden de band De Hijgende Herten.

Door Medische redenen is Guus Bos in 2013 uit de band gestapt en een paar jaar later in 2015 stapte Ivan Schilder uit de band en werd Henk Pepping (pianist en zanger) erbij gevraagd. In 2020 is Robin de Ruiter uit de band gegaan en is Jaap Zweeris (gitarist) als de nieuwe bambi erbij. In 2022 is er een hinde bij de (oude) bokken bijgekomen. Namelijk hobby zangeres Marit Dekker.

Heb je eventuele vragen aan ons. Neem dan contact met ons via de contact pagina.

Willem Schoone

Iedereen kent hem van The Rob Hoeke Rhythm & Blues Group, Swinging Soul Machine en de meest bekendste kermisband waar hij 22 jaar in gezeten heeft “Shoreline”. Hij heeft meer fans dan hij ooit zal toegeven. Hij heeft elke kermis in Noord-Holland meegemaakt. En na 60 jaar muziek te hebben gemaakt is hij nog steeds niet klaar!

Hij slijt nu al zijn bassnaren en zingt met man en macht bij swingende jaren 60 band De Hijgende Herten!

Bekijk hert
Willem Schoone

Dick Remelink

Vroeger in Ekseption en Galaxy Lin en nu in De Hijgende Herten. Wie kent hem nou niet, de wereld beroemde saxofonist!

Met zijn sax speelt hij bij iedereen de oren van het hoofd met zijn altijd mooi opgepoetste en glimmende saxofoon.

Bekijk hert
Dick Remelink

Ger Kruijer

Sinds zijn 15de 5 jaar lang drummer van de band Prevent geweest. Met ruige nummers zoals A Gaddavida van Iron Butterfly de kroegen in Friesland onveilig gemaakt. Later heeft hij Duo Kruistra gestart en wat later Duo Harmony werd.

Sinds het begin van De Hijgende Herten is hij een zingende drummer die bij elke optreden zijn volle 1000% geeft om een geweldige show neer te zetten!

Bekijk hert
Ger Kruijer

Henk Pepping

Hij heeft jaren lang Boogie Woogie en Rock and Roll gespeeld in zijn eigen band genaamd Pepping Express. Hij is een begenadigde pianist en geen enkele piano solo is voor hem te moeilijk!

Hij is blanker dan Little Richard.
Hij is slanker dan Elvis Presley.
Hij is minder vaak getrouwd geweest dan Jerry Lee Lewis.

Maar belangrijker dan al die verschillen is de overeenkomst tussen Henk Pepping en deze giganten. Rock ’n Roll, Blues, Boogie Woogie. Zij spelen het allemaal!

Bekijk hert
Henk Pepping

Jaap Zweeris

De bambi van De Hijgende Herten! Hij is muzikant in hart en nieren.

Hij is in 2010 afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem. Jaap heeft onder anderen het podium gedeeld met artiesten als Caro Emerald, Jamai Loman en Alain Clark.

Bekijk hert
Jaap Zweeris

Marit Dekker

De nieuwste aanwinst en zingende hinde van De Hijgende Herten. Meer informatie over Marit volgt…

Bekijk hert
Marit Dekker

Ron Pronk

Zijn hele leven zit hij al in de muziek als DJ, drummer en geluidstechnicus. Rock, soul, pop, blues, klassiek, jazz, opera, metal, hij heeft het allemaal meegemaakt. Met al die kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat de herten elke keer weer met goed kwaliteit geluid spelen.

Naast de herten heeft hij nog een eigen geluidsbedrijf genaamd MNN-audio. Hij verzorgt het geluid voor onder andere het Huisweid festival in Warmenhuizen, kermissen door heel Noord-Holland, Warmenhuizen Dorpshuis Live en nog vele andere evenementen.

Bekijk hert
Ron Pronk

De Oude Herten

Door de jaren hebben we een aantal herten versleten. Hieronder de namen:

Guus Bos (gitarist en zanger), Eric Bos (pianist), Ivan Schilder (pianist, gitarist en zanger) en Robin de Ruiter (gitarist en zanger).

tech & design: MProgramming