Rock ’n roll in de polder

20 maart 2021

Onze bassist en zanger Willem Schoone heeft een eigen biografie! Het boek heet Rock ’n roll in de polder. Het is geschreven door Oud-journalist van het Noord-Hollands Dagblad Leo van Gelderen.

Willem heeft een stevig rockleven geleid. Hij speelde in zijn leven ’overal en nergens’ in Noord-Holland en ver daarbuiten. Vooral als bassist van de legendarische band Shoreline, maar ook met heel veel andere bands: Willem is overal geweest. De 75-jarige bassist uit Petten mikt met zijn memoires vooral op het Noord-Hollandse publiek. In de derde week van mei 2021 zal het boek over het leven  van Willem verschijnen.

Ook heeft Willem een eigen CD opgenomen en presenteert deze samen met het boek. Het CD heet Two of a Kind. Hij heeft met vele andere artiesten de nummers opgenomen waaronder zijn eigen dochter Loretta Schoone, oud-hert Ivan Schilder en vele anderen. Op deze CD staan zowel bekende cover nummers van onder anderen Bob Dylan, Joe Bonamassa en Warren Zevon als een eigen gemaakte nummer namelijk Take A Chance! Om de week startend vanaf aankomende zaterdag gaat Willem een nummer online zetten op Spotify, iTunes, Apple Music en Deezer. Dus hou deze kanalen goed in de gaten!

Willem: https://dehijgendeherten.nl/bandlid/willem-schoone/
Facebook: https://www.facebook.com/willem.schoone.3
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7sR2ABsyWD46DIWwYGhNkK
Deezer: https://www.deezer.com/nl/artist/127669822
Leessst: https://shop.leessst.com/product/rock-n-roll-in-de-polder-willem-schoone/

Rock ’n roll in de polder

Delen op social media

tech & design: MProgramming